Nå får du fri frakt på alle ordre. 1-3 dager leveringstid

Ingen produkter i kurven

Topp

Om Armonia Beauty AS

Armonia Beauty AS eies av Anette Finholt Henanger og Kristin Fremstad. Armonia Beauty AS er leverandør av Dibi Milano i Norge.

Vi har lenge vært på jakt etter et godt agentur å få hit til Norge. Etter flere år med research fant vi eksklusive og anerkjente Dibi Milano. Det var viktig for oss at merkevaren vi valgte var sterk nok og av høy nok kvalitet til å konkurrere med de veletablerte og velrennomerte hudpleiemerkene som finnes på det norske markedet i dag. Og det er vi trygge på at Dibi Milano er!

Med mer enn 40 år på markedet, ledende på det italienske markedet og representert i mer enn 100 land verden over, er vi ikke i tvil om at Dibi Milano ble riktig. Vi er stolte over å ha fått dette agenturet til Norge.

Vi testet produktene og gjorde oss godt kjent med merkevaren i et års tid og midt i Covid-19 lockdown ankom varene til Norge. Vår målsetning er at Dibi Milano skal være det foretrukne hudpleiemerket blant norske kunder, distribuert hovedsaklig gjennom profesjonelle salonger spredt utover hele vårt langstrakte land.

Grunnet et presset profesjonelt marked på tidspunktet varene ankom Norge, valgte vi å lansere for konsummarkedet for å skape en etterspørsel blant kunder. Vi vil alltid anbefale kunder å handle sine Dibi Milano produkter i salong, når det finnes en i nærheten. Finner du ikke en salong med Dibi Milano i nærheten av deg, hjelper vi deg mer enn gjerne med å velge riktige produkter for deg.

Dibi Milano utvikles og produseres i Italia. Bak ethvert produkt som slippes på markedet ligger det mer enn 18 måneder med testing og utvikling bak. Dibi Milano har vært på markedet siden 1976, hvilket gir oss mer enn 40 års erfaring fra bransjen og mulighet til å utvikle banebrytende hudpleieprodukter av høy kvalitet.

Dibi Milano er et eksklusivt profesjonelt hudpleiemerke, representert i mer enn 100 land verden over og er i dag ledende på det Italienske hudpleiemarkedet.

Forskning og utvikling
Forskningen er kombinert med de nyeste internasjonale trendene. Fokus på avanserte kosmetiske formler og utvikle utstyr for profesjonell estetikk med avansert teknologi.

Om produktene
Dibi Milano har fokus på aktive ingredienser som er satt sammen som sørger for at produktene har vitenskapelig høy standard og garanterer deg funksjon og god effekt på huden din.

Skreddersydde behandlinger
Dibi Milano’s behandlinger for ansikt og kropp tilbyr målrettede behandlinger tilpasset hudens reelle behov. Skreddersydde behandlinger er skapt av våre erfarne eksperter etter grundig forskning.

Metoden vi bruker stimulerer sansene og gjør behandlingen til en eksklusiv opplevelse. Sansene vekkes mens huden behandles. Som et resultat av samarbeidet med svært anerkjente kosmetiske forskere i bransjen, kan vi garantere både sikkerhet og produkteffekt med sertifiserte resultater.

Det viktigste for oss er å tilpasse produkter og behandlinger slik du oppnår de resultatene du ønsker!

Ta kontakt med oss om du trenger mer informasjon.

Reset Password